AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Musim hujan membuat kita seringkali kelimpungan dalam menjemur pakaian dan handuk-handuk. Bila tidak ... Read More »
Published: Mon, 27 Jan 2020 - 19:29:36
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/74
Comments: 0/0
Lirik Lagu SIDO RONDO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu SIDO RONDO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu SIDO RONDO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SIDO RONDO


Biyen mulo, sliramu wis tak aturi
Golek bojo, sing tresno welas sejati
Pungkasane, sliramu digawe loro
Ora wurung, saikine dadi rondo

Nanging piye, kabeh iki wis kebacut
Ibarat bubur, ra bakal dadi sego
Mulo getunku, iki tanpo upomo
Ngerti ngono, lamaranmu sing tak tompo

Kabeh mau, ora perlu digetuni
Janjiku biyen, aku sanggup ngenteni

Kowe lan aku, mugo dadi jodone
Ra keno prawane, tak enteni, rondone

Ora ngiro, sampeyan sabar ngenteni
Ning nyatane, tresnomu tulus lan suci
Sing tak suwun, sing gede pangapurane
Andum tresno, bebojoan selawase



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 11287
Bookmark and Share