AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Perkara cinta, adalah perkara yang sudah ada sejak awal pertama manusia diciptakan bahkan mungkin sa ... Read More »
Published: Sun, 28 Apr 2024 - 18:29:40
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 0/252
Comments: 0/0
Lirik Lagu LAMUNAN (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu LAMUNAN (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu LAMUNAN (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

LAMUNAN
By: Wahyu F Giri


Sumribit angin ratri tansah angenteni
Setya najang telenging ati
Angen angen tumlawung suwung ing wengi sepi
Tansah angranti tekamu dhuh yayi

Wong ayu age nyedhak a ing sandhingku
Nyawang manising esemu
Gawe lerem e rasaku tentrem ing atiku
Haywa pegat tresnamu sayangku


Pindha samudra pasang kang tanpo wangenan
Tresnaku mring sliramu sayang
Cahyaning bulan kang sumunar abyor ing tawang
Yekti sliramu kang dadi lamunan

Wong ayu age nyedhak a ngekep ragaku
Sirnakna lara branta ing atiku
Amerga kabidhung wewayangmu ing pikirku
Haywa pegat tresnamu dhuh sayangku

Pindha samudra pasang kang tanpo wangenan
Tresnaku mring sliramu sayang
Cahyaning bulan kang sumunar abyor ing tawang
Yekti sliramu kang dadi lamunan

Yekti sliramu kang dadi lamunan



Semoga bermanfaat.
Published Tue, 26 Dec 2023 - 00:29:18 In Category Hiburan By AnekaNews.top
[Views: 1/188] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu DUMES (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.top
AnekaNews.top - Lirik Lagu DUMES (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

DUMES
By: Denny Caknan


Sepine ro aku
Senengmu karo liyane
Arep cemburu
Kok d ... Read More »
Published Mon, 25 Dec 2023 - 11:32:23 In Category Hiburan By AnekaNews.top
[Views: 0/156] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LINTANG ASMORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.top
AnekaNews.top - Lirik Lagu LINTANG ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LINTANG ASMORO
By: Niken Salindry


Siang pantoro ratri
Mung eling manising ati
... Read More »
Published Sun, 10 Sep 2023 - 20:10:29 In Category Hiburan By AnekaNews.top
[Views: 0/140] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu RAISO DADI SIJI (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.top
AnekaNews.top - Lirik Lagu RAISO DADI SIJI (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

RAISO DADI SIJI
By: Dike Sabrina


Aku tresno ro kowe
Tresno seng sak tenane
Ka ... Read More »
Published Sat, 09 Sep 2023 - 07:16:33 In Category Hiburan By AnekaNews.top
[Views: 0/154] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu NEMU (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.top
AnekaNews.top - Lirik Lagu NEMU (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

NEMU
By: Gilga Sahid


Nemu kowe pas ati ambyar ambyare
Pacar seng tak tresnani ... Read More »
Page 1 of 253 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share