AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Banyak wanita kurang mengerti, tentang tata cara menggunakan bedak, cream maupun lotion tabir surya ... Read More »
Published: Sun, 26 Jan 2020 - 13:57:03
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/70
Comments: 0/0
Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

PAMER BOJO By Didi Kempot


Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan, kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku, ngrentes uripku
Teles kebes netes eluh ning dodoku

Dudu klambi anyar
Sing ning njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke ning aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang ning mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Ning opo seneng aku
Yen mung nggawe loroku
Pamer bojo anyar ning ngarepku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 26194
Bookmark and Share