AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Banyaknya PHK dari perusahaan secara besar-besaran sekarang ini, memang membuat prihatin sebagian or ... Read More »
Published: Sat, 21 Dec 2019 - 09:34:40
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/227
Comments: 0/0
Lirik Lagu TULUSING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TULUSING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu TULUSING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TULUSING TRESNO (Tuluse Tresno)


Koyo sak kedheping netro
Telung taun wis tanpo diroso
Koyo tuluse tresnaku
Aku setya ngenteni sliramu

Batinku ora nyelaki
Pancen ndiko gantilaning ati
Mboten rinten mboten dalu
Wewayangmu kumanthil ing netraku

Bungahe atiku
Biso bebrayan karo sliramu
Paribasan kembang alum
Siniram banyu embun kang agung

Yo mung siji panyuwunku
Ndiko tansah gantilaning ati
Urip bareng karo aku
Biso nganti tekan kaki nini



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 73093
Bookmark and Share