AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Penyakit Kista dan penyakit Miom adalah salah satu jenis tumor jinak yang menyerang organ reproduksi ... Read More »
Published: Sun, 23 Jun 2019 - 09:14:02
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/149
Comments: 0/0
Lirik Lagu MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MANIS (Duet)


Lk:
Manis dik, kowe pancen manis
Tambah manis, yen kowe ora lamis
Yen mesem manise, ngungkuli madu
Koyo biso, ngrontokake jantungku

Pr:
Ganteng mas, sampeyan pancen ganteng
Tambah ganteng mas, yen ora seneng mendem
Gongso alit mas, namine kempul
Ngalor ngidul, sampeyan nggawani gendul

Lk:
Kembang mlati dik, dironce-ronce
Setengah mati, aku naksir kowe

Pr:
Pasar turi mas, neng Suroboyo
Aku ngerti sampeyan, senenge nggudho

Lk:
Di iris-iris dik, gulone jowo
Kowe cah manis, dasare prasojo

Pr:
Memang lidah mas, tidak bertulang
Pandai bersilat, iku watake wong lanang



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 60977
Bookmark and Share