AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Ketahuilah dan bahkan kejadian big bang sudah tercantum di dalam penjelasan surat AL-Anbiya ayat 30 ... Read More »
Published: Tue, 25 Jun 2019 - 19:49:10
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/133
Comments: 0/0
Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TITIP TRESNO


Yen nyawang manis eseme
Koyo biso ngluluhke atine
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan bawane

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katresnan
Bungah susah podo di lakoni

Tresno iki tak titipke
Jaganen nganti sak lawase
Tresno iki ra biso pisah
Senadyan aku ning adoh papane

Pamujiku marang kowe
Mugo uripmu tentrem sak lawase
Nadyan ning adoh papane
Nanging aku, isih eling kowe



Nb: Lirik lagu Titip Tresno sama seperti lirik lagu Manis Esemmu.

Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 47240
Bookmark and Share