AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Lirik Lagu: KENYO MANIS (Duet) Lk: Sumuruping suryo wayah sore Mertandakne wengi wes ngaw ... Read More »
Published: Sun, 09 Feb 2020 - 14:00:02
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 3/113
Comments: 0/0
Lirik Lagu KELINCI UCUL Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KELINCI UCUL Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu KELINCI UCUL Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KELINCI UCUL


Ngubengi kutho, sak teruse
Ning deso-deso
Mergo aku anggoleki, sing tak tresnani
Klinciku ucul

Lungo mangetan, Surobayo
Terus nyang Bali
Mangulon lungo nyang Bandung
Ora ketemu, terus aku nyang Jakarta

Jebul ora ketemu
Aduh klinciku, ojo mbedo aku
Terus bali, nyang Semarang
Klinciku wus, ono ing kandhang

Lha jebulane grusa-grusu
Keburu napsu
Wekasane montang-manting, ragate akeh
Aku dewe sing kebanting



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 84327
Bookmark and Share