AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Lirik Lagu: SATRU 2 By: Denny Caknan Wis tak pupuk winihe katresnanku, kanggo awakmu Dungo ... Read More »
Published: Sat, 29 Feb 2020 - 07:09:14
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/87
Comments: 0/0
Lirik Lagu KAGEM IBU (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu KAGEM IBU (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu KAGEM IBU (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

KAGEM IBU - Arda (Full) By Didi Kempot


Ibu, sing wis nuntun uripku
Sing nresnani aku
Saking suku tekane rambutku

Ibu, ora kendat dongaku
Aku ra lali wektu
Terus yen iseh ono nyawaku

Tak eling tresno lan ngendikamu
Sing nggawe tentrem batinku

Ibu, beninge toyo wudhu sing ngademke atiku
Saben eling kabeh, ngendikamu

Ibu, ora lali nyuwunku impenono aku
Snadyan sedelo jro, ning kangenku

Oh, Ibu wis kepenak panggonmu
Sedoyo mung ning nggo wektu


Ning tangan, tanganku tak gegem welingmu
Tak ugemi nganti seprene ora lali
Saben wayah wengi soyo cetho ngendikamu
Ngelingake pungkasan ketemu Ibu

Ibu, beninge toyo wudhu sing ngademke atiku
Saben eling kabeh ngendikamu

Ibu, ora lali nyuwunku impenono aku
Snadyan sedelo jro, ning kangenku

Oh, Ibu wis kepenak panggonmu
Sedoyo mung ning nggo wektu


Ning tangan, tanganku tak gegem welingmu
Tak ugemi nganti seprene ora lali
Saben wayah wengi soyo cetho ngendikamu
Ngelingake pungkasan ketemu ibu

Ngelingake pungkasan ketemu ibu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 20424
Bookmark and Share