AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Lirik Lagu: MEMANIKMU Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu Pindho retno kang katon malel ... Read More »
Published: Thu, 16 Jan 2020 - 09:04:19
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 3/317
Comments: 0/0
Lirik Lagu TONDO MOTO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TONDO MOTO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu TONDO MOTO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TONDO MOTO


Senadyan to ora mitro
Tondo moto, sing tak tompo
Senadyan amung sepele
Ngelingake, kabeh lelabete

Koyo rembulan lumaku
Kang madhangi, wanci dalu
Koyo tumetesing banyu
Ngelingake, kangening atiku

Kae, tondo moto
Mertandani, ati tresno
Nadyan, nate gawe gelo,
Ning nyatane, mung katon ning moto

Tak simpen ono kamarku
Dadi sulih seliramu
Tak simpen ono atiku
Liyo wektu bakale ketemu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 75772
Bookmark and Share