AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Seperti kata admin kemaren, yang karena manfaat jeruk nipis sangat banyak, maka di bagi menjadi 2 ba ... Read More »
Published: Tue, 23 Aug 2022 - 07:09:38
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/62
Comments: 0/0
Lirik Lagu TERMINAL MADIUN NGAWI (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu TERMINAL MADIUN NGAWI (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu TERMINAL MADIUN NGAWI (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

TERMINAL MADIUN NGAWI
By: Denny Caknan Ft Yeni Inka


Terminal madiun ngawi kenanganku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran
Bakul pecel ono ning pinggir prapatan

Terminal madiun ngawi nggen dolanku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku
Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu

Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak sawang-sawang
Fotomu ning dompetku

Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak elus-elus
Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Jenengmu ning atiku

Terminal madiun ngawi nggen dolanku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku
Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu

Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak sawang-sawang
Fotomu ning dompetku

Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak elus-elus
Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Jenengmu ning atiku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 85955
Bookmark and Share