AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Kita tahu kacang panjang sering dipandang sebelah mata oleh banyak orang, karena harganya murah, say ... Read More »
Published: Fri, 27 Mar 2020 - 12:01:23
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 2/61
Comments: 0/0
Lirik Lagu TANJUNG MAS NINGGAL JANJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu TANJUNG MAS NINGGAL JANJI By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu TANJUNG MAS NINGGAL JANJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

TANJUNG MAS NINGGAL JANJI By Didi Kempot


Bebasan koyo, ngenteni
Udan ning mongso ketigo
Najan mung sedelo, ora dadi ngopo
Penting, biso ngademke ati

Semono ugo, rasane atiku
Mung tansah nunggu tekamu
Ra kroso setaun, kowe ninggal aku
Kangen, kangene atiku

Aku sih kelingan, Naliko ing pelabuhan
Kowe janji, lungo aa ono sewulan
Nanging saiki, wis luwih ing janji
Nyatane, kowe ora, bali-bali

Ning pelabuhan tanjung mas kene
Biyen aku ngeterke kowe
Ning pelabuhan semarang kene
Aku tansah ngenteni kowe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 71113
Bookmark and Share