AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Mungkin banyak diantara kita yang belum mengetahui dan mengenal nama-nama browser selain Mozilla Fi ... Read More »
Published: Sat, 22 Feb 2020 - 06:54:43
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/135
Comments: 0/0
Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TAK ENTENI (Bowo)


Bowo:
Kiraku
Kowe tan cidro
Mergo suwe tak enteni
Layang ginowo maruto
Ambal-ambal hangenteni
Wus suwe hangenteni
Rasaku angantu-antu
Pijer krungu semoyo
Elingo yen tak enteni
Kledhang-kledhang
Lha kae bocahe teko


Lirik:
Tak enteni
Nimbule si selo langke
Sileme prahu gabus
Meh wae, rasaku, arep mupus

Nora kendhat
Rino wengi, jroning ati
Terus tumluwung, hanjentung, lan bingung
Kasurung, mergo wuyung

Kuciwane
Wong bagus, adoh papane
Adoh, sesawangan
Nanging koyo, tansah nyanding

Tak enteni
Kapan rasamu wus sarju
Nadyan nganti sewindu
Karepku, sedyaku, tanpo jemu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 82045
Bookmark and Share