AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Sadarkah bahwa setiap perjalanan didalam keluarga selalu ada peran seorang Ayah yang selalu bekerja ... Read More »
Published: Sat, 18 Apr 2020 - 06:49:29
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/66
Comments: 0/0
Lirik Lagu SOTYA Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu SOTYA Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu SOTYA Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SOTYA


Iki tulising kidungku
Kanggo siro hapsarining kalbu
Eseme kang manis madu
Dasar ayu parasmu kang tanpo layu

Nimas sasotyaning ati
Yo mung ndiko kang sawiji
Langit bumi kang hanyekseni
Nalikane ngucap janji ono lathi

Yo mung siji, sasotyaku
Memanikku, mung nimas wong ayu
Panyuwunku, mugo nimas
Ora lali, marang janji setyaku

Nanging kabeh kui muspro
Eling kalamun pupusing tresno
Wes tak cobo nglalekke sliramu
Nanging tak lali lali tan biso lali



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 90560
Bookmark and Share