AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Musibah kebakaran melanda rumah padat penduduk di Kebon Kacang No.22 Tanah Abang, Jakarta Pusat. Pe ... Read More »
Published: Tue, 24 Mar 2020 - 13:51:44
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/90
Comments: 0/0
Lirik Lagu SEWU LAYANGMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu SEWU LAYANGMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu SEWU LAYANGMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SEWU LAYANGMU

Sewu layangmu
Tak simpen ono jroning atiku
Tahunono windonono
Tak enteni ing gisik ing tresno

Nadyan ing monco
Nanging tresna-ku tan biso mendo
Layangmu sampule jinggo
Gawe atiku kang onggo-onggo

Mboten siang mboten ndalu, wong bagus
Mung tansah hangantu-antu
Aduh sayang, aduh sayang, aduh sayang
Aku wedi yen kelangan

Enggalo bali
Duh wong bagus, pepujaning ati
Rasaku koyo wong linglung
Mendhem kangen, gedene sak gunung



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 60754
Bookmark and Share