AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Bubur kacang hijau merupakan salah satu khas makanan di Indonesia. Makanan ini paling cocok dimakan ... Read More »
Published: Sat, 25 Jan 2020 - 14:59:53
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/102
Comments: 0/0
Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SEWINDU (Langgam)


Tak enteni ning gisiking ati kang suci
Tak bundeli snadyan tan weruh
Nanging aku tansah nyranti

Anelongso sliramu tan tanggap sasmito
Datan nyono kabeh mau
Kapurbo ingkang kawoso

Aku datan jemu
Nggonku nunggu wus sewindhu
Pindho Mutioro taksimpen sajroning Kalbu
Aku datan kelu
Snadyan keh bebendhu
Amung siro kang cumondok
aning jejantungku

Lilanono nggonku nedyo ambuko roso
Roso tresno kang pranyato
Biso manggih bagyo mulyo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 95068
Bookmark and Share