AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Sebelumnya kita telah membahas tentang penyebab dan gejala penyakit kanker serviks atau kanker mulut ... Read More »
Published: Wed, 26 Jun 2019 - 01:24:18
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/553
Comments: 0/0
Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SESIDEMAN


Bowo:
Wiwitane, handerek sang pekik
Priyo bagus, kang olah budoyo
Sowan menyang kutho gedhe
Bendoro terus kayungyun
Selendang kuning
Kang saking wukir
Sworo kurang premono
Ning wasis, angungrung
Ngrungrung marang bendoro
Sang dyah ayu
Pijer ngincangake alis
Trus tresno sesideman


Lirik:
Luwih becik patenono
Timbang pepisahan, mring dyah kang sulistyo
Tak rewangi samudono, marang kulowargo
Garwo lan pro putro

Liwat kincanging alismu
Kuwoso hanandhang, rasaning atiku
Nadyan wus lingsir yuswaku
Aku isih mampu, ngladeni solahmu

Mongko kowe bocah nggunung
Nadyan bocah nggunung, kadugo hanyrimpung
Jiwo rogoku kok kurung, kahormatan mamprung
Rubuh ngarepinjung

Urip ono kutho gedhe
Kowe tak tokokke, omah sak isine
Kowe obo opo wae, nadyan sesideman
Mesti kasembadan



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 57844
Bookmark and Share