AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Terkadang orangtua merasa kesal, dengan sikap anak yang minta sesuatu tanpa kompromi. Dari merengek ... Read More »
Published: Fri, 10 Jan 2020 - 08:30:58
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/88
Comments: 0/0
Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RUNTIK ING ATI


Yen aku mireng lagu, caping gunung
Atiku, tansah nelongso
Naliko maju perang, ing jaman jepang
Sliramu, paring usodo

Mung welingku, yen merdeko
Ayo mampir, omahku ning ndeso

Nganti jaman saiki, kang wis tentrem
Siro kangmas, tak goleki
Soko Sragen nganti tekan, Boyolali
Siro kangmas, ono ngendi

Yen wis sedo
Pusarane, arep tak tabur, wangi kembang melati

Ngitungi jaman
Ing Parangtritis, kanggo ngelipur ati
Mung sliramu
Tansah kumanthil, ono ing netraku

Bebasan priyo sewu, ora biso
Ngganteni, siro wong bagus

Runtiking ati
Koyo ngenteni
Godong garing
Sing pating gumliyak



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 91730
Bookmark and Share