AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Sebelumnya mungkin kalian pernah membaca artikel yang sama seperti ini, tapi yang ini isinya beda, k ... Read More »
Published: Sat, 28 Dec 2019 - 17:24:00
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/91
Comments: 0/0
Lirik Lagu RORO JONGGRANG (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu RORO JONGGRANG (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu RORO JONGGRANG (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RORO JONGGRANG (Duet)


Lk:
Roro jonggrang kowe pancen ayu tenan
Ora mokal yen aku nandang kasmaran
Waspadakno prajuritmu kalah perang
Mulo kowe dadi wanito boyongan

Pr:
Joko bandung kowe ojo kumalungkung
perang iki kanggoku durung rampung
seno pati kang mas prabu gupolo
kang wis sedo labuh ing wono segoro

Lk:
Tobat-tobat kowe wanito keparat
Ora ngerti yen bandung lanangane jagat
Putro panggeng prabu raden damar moyo
Darbe aji sekti bandung bondowoso
Roro jonggrang manuto sun pundhut garwo

Pr:
Joko bandung aku darbe bebono
Candi sewu sewengi kudu dadi

Lk:
Iyo jonggrang pamundutmu tak turuti



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 26119
Bookmark and Share