AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Kadang terjadi di luar sana, para pria yang sudah memiliki istri cantik, baik hati, pintar, pintar m ... Read More »
Published: Sat, 01 Feb 2020 - 06:21:05
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/93
Comments: 0/0
Lirik Lagu RESEPSI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu RESEPSI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu RESEPSI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RESEPSI


Yen pinuju angrawuhi
Ing malam resepsi
Kakung putri ngagem
Busono kang edipeni

Poro putri sami lenggah
Jejer katon rapi
Yen sinawang nganti
Koyo kontes widodari

Poro priyo lenggahe, rodo adoh sak wetoro
Uthak-uthik, lirak-lirik
Mesam-mesem, ngguya-ngguyu
Sajak arep mundhut, lagu

Sinten niku lenggah pojok
Ndelik ono mburi
Menga-mengo sajake
Koyo ono sing di wedeni



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 53039
Bookmark and Share