AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Lirik Lagu: BENGAWAN SORE Ning pinggire bengawan Tansah setyo, ngenteni sliramu Eling-elin ... Read More »
Published: Mon, 27 Jan 2020 - 16:53:56
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/73
Comments: 0/0
Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

REMBULAN ING WENGI


Rembulan ing wengi, tansah anyekseni
Endah paras manis, esem lan guyumu
Ginambar ing bathin, tan biso nglalekke
Yekti, nimas, ora ono liyane

Tatapan netramu, nembus ing atiku
Agawe aku mung, mikirne sliramu
Cahyaning rembulan, kalah klawan esemmu
A-amung nimas

Howoning njero batin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo nimas
Atiku mung kanggo nimas

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki
Bakal kasembadan



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 45249
Bookmark and Share