AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Kebanyakan orang, minuman yang di minum setelah makan adalah minum teh, baik es teh maupun teh hanga ... Read More »
Published: Sun, 10 Sep 2023 - 20:10:29
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/136
Comments: 0/0
Lirik Lagu RAISO DADI SIJI (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu RAISO DADI SIJI (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu RAISO DADI SIJI (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

RAISO DADI SIJI
By: Dike Sabrina


Aku tresno ro kowe
Tresno seng sak tenane
Kabeh wes tak kek'ne ro kowe atine

Senajan aku wes nduwe
Bojo seng sak tenane
Nanging aku tresnone yo mung ro kowe


Roso ati ra tenang mikirke selingkuhan
Tansah tak awang-awang mabur koyo layangan
Padahal bojo neng omah Mikirke dadi susah
Opo seng kudu dilakoni aku bingung sendiri

Pancen tak akoni tresnoku setengah mati
Tapi aku ra wani ngingkari janji suci
Mungkin kowe udu jodoku tapi aku sayang padamu
Jujur seko jero atiku


Sayang aku ikhlas trimo dadi seng keloro
Nadyan abot roso tresno seng tak songgo

Sabar sak untoro sayang
Aku yo wes berjuang
Ndadekke ngimpi tenanan

Mugo kabeh iso lancar
Buang kabeh kenangan
Ikhlas lan sabar sayang


Cincin wes ngelingker neng jari manisku
Janji yo wes tak ucap neng ngarep penghulu
Saiki yo uwes telat arep ngomongke cidro
Aku mong ameh ndungo kowe iso bahagio

Senajan setatusku saiki ora dewe
Tapi ojo nganti leren tresnaku karo kowe
Mugo2 kabeh dikei dalan supoyo dadi padang
Anggone awak dewe lek gendak'an


Sayang aku ikhlas trimo dadi seng keloro
Nadyan abot roso tresno seng tak songgo

Sabar sak untoro sayang
Aku yo wes berjuang
Ndadekke ngimpi tenanan

Mugo kabeh iso lancar
Buang kabeh kenangan
Ikhlas lan sabar sayang

Aku mung iso nerimo
Kowe gone wong liyo
Tresno raiso dipeksano

Aku tetep sayang kowe
Tekane sak lawase
Aku bahagia nyawang kowe

Tanganku wes ono cincin
Janji setio lan suci
Aku raiso nepati

Kowe pancen tak tresnani
Biyen tekan saiki
Tapi raiso dadi siji

Tapi raiso dadi siji



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 84688
Bookmark and Share