AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Lirik Lagu: LAYANG KANGEN By Didi Kempot Layangmu tak tompo wingi kuwi Wes tak woco opo kar ... Read More »
Published: Sat, 18 Jan 2020 - 19:08:11
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/84
Comments: 0/0
Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PERTELON PUNGKRUK (Protelon Pungkruk)


Ning pertelon pungkruk
Welingmu karo aku, yen njaluk dipethuk
Wancine jagone kluruk
Aku budal methuk kowe karo teklak-tekluk

Ra sabar atiku
Kudu-kudu ndang ketemu, karo seliramu
Terong alit sing tak anti
Rino wengi kangen iki, mugo dadi jampi

Tak sawang kembang netramu, wong ayu
Koyo ketok nyimpen rindhu
Prasasat kesiram madu
Nalikane ono rangkulanmu

Ning pertelon pungkruk
Nganti sprene ora biso, tak lalekake
Saben kelingan sliramu
Aku nunggu ono kene, nganti tekan sore



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 76993
Bookmark and Share