AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Tahukan siapa Om Mario Teguh, yang terkenal dengan wejangan serta kata-kata bijaksananya. Beliau ada ... Read More »
Published: Sat, 18 Jan 2020 - 15:48:22
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 6/247
Comments: 0/0
Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PEPELING


Wis wancine tansah dielingke
Wis wancine podo nindak-ake
Adzan wus kumandhang, wayahe sembahyang
Netepi wajib dawuhe Pangeran

Sholat dadi cagak ing agomo
Limang wektu kudu tansah dijogo
Kanthi istiqomah, lan sing tumakninah
Luwih sampurno yen berjama-ah

Subuh Luhur lan Ashar
Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar
Maghrib lan Isyak jangkepe
Prayogane ditambah sholat sunate

Jo sembrono iku printah agomo
Ngelingono neng ndonyo mung sedelo
Sabar lan tawakal pasrah sing kuoso
Yen kepingin mbesok munggah suwargo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 98165
Bookmark and Share