AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Sadarkah bahwa setiap perjalanan didalam keluarga selalu ada peran seorang Ayah yang selalu bekerja ... Read More »
Published: Thu, 27 Jun 2019 - 09:46:49
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/93
Comments: 0/0
Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PANGGODANING KATRESNAN


Biyen aku rak wes kondo
Jroning bebrayan kebak ing panggodho
Bebasan wanci pangklong
Tanpo obor peteng dedet kang rinoso

Opo pancene wes bedo
Dhek biyen opo sak ikine opo
Sliramu salin slogo
Biyen tresno saiki daksio

Wong ayu mbok ojo bingung
Tumlawung sak temahan getun
Koyo wong kelangan petung
Deleg-deleg wekasane wurung

Tak suwun marang sliramu
Mbok ojo lali janji prasetyaku
Tresnaku kang satuhu
Tetep tulus tekane jiwaku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 57152
Bookmark and Share