AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Sebagai umat Islam kalian pasti tahu kan siapa Abu Hurairah? Ya, beliau adalah seorang sahabat Rasu ... Read More »
Published: Tue, 09 Jun 2020 - 07:28:51
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/63
Comments: 0/0
Lirik Lagu NINGGAL TATU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu NINGGAL TATU Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu NINGGAL TATU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

NINGGAL TATU


Ning opo ra crito
Yen kowe wes ra tresno
Ning kowe malah lungo
Ninggal tatu ning dodo

Rasane ati iki
Koyo keno mowo
Bareng wis ngerti
Neng mburiku kowe ngliyo

Janjine ngancani
Nganti tekane pati
Ning nyatane janjimu
Kuwi mung kari janji

Panase geni
Ra koyo panase ati
Sak uwise ngerti
Kowe ning aku ngapusi

Kowe tak sayang-sayang
Saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku
Kuwi mung kiasan

Kowe tak gadang-gadang
Tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe
Opo isih kurang



Smoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 76810
Bookmark and Share