AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Apakah anda pernah merasakan dalam posisi benar tapi disalahkan, atau melihat orang lain dalam posis ... Read More »
Published: Sun, 21 May 2023 - 07:40:22
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 4/110
Comments: 0/0
Lirik Lagu NINGGAL KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu NINGGAL KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu NINGGAL KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NINGGAL KATRESNAN
By: Niken Salindry


Nangis sak jroning atiku
Naliko sliramu ninggal aku
Opo sliramu ra kroso
Aku kudu sambat karo sopo

Tak suwun rino lan wengi
Mugo mugo gusti ngijabahi
Suk kapan anggon mu bali
Biso kumpul koyo duk ing uni

Tahunono windonono
Tak enteni ing pucuk ing tresno
Balung nongko bebasane
Mung katon katon sliramu wae

Ojo lali paweling ku
Ugemono kang mas janji janji mu
Aku kang setiyo satuhu
Tak enteni nganti sak eling mu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 85063
Bookmark and Share