AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Lagi-lagi ngomongin masalah pacaran. Hehe... :D Soalnya dampak buruk alias Mudhorot pacaran itu lebi ... Read More »
Published: Sun, 02 Feb 2020 - 13:05:30
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/375
Comments: 0/0
Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGUJIWAT


Nglam-lami ngujiwate
Yen anggeget lathi, anjinjit alise
Sak solah bawane
Lencir kuning nyengsemake

Sinawang yen ngujiwat
Pamikir tan kuwat, koyo arep nekat
Suwe-suwe tamat
Prasasat anggayuh jimat

Yen tengah wengi, pangrasaku, koyo wus sumandhing
Aduh wong kuning
Liringing netro kang wening
Amung tansah tak lalekke, nanging trus eling

Wekasan pepuntonku
Umpamane sekar ojo nganti layu
Kanggo cecundhukmu
Yo mung nimas mustikaku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 46110
Bookmark and Share