AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Lirik Lagu: RASAH BALI By: Lavora Ft Ena Vika Opo ora ngerti, roso ati iki Biyen kowe tau ... Read More »
Published: Sat, 09 Sep 2023 - 07:16:33
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 2/158
Comments: 0/0
Lirik Lagu NEMU (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu NEMU (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu NEMU (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

NEMU
By: Gilga Sahid


Nemu kowe pas ati ambyar ambyare
Pacar seng tak tresnani ninggal aku golek liane
Tekamu dadi tombo
Ngobati ati seng loro
Mugo ikhlas nompo
Tekan mbesuk nganti tuo

Koe seng paling ngerti marang kahanane ati
Aku mok semangati ngusap iluhku seng mbrebes mili

Pepujane ati kinaryo kembange wangi
Sabar sabarno momong aku
Mugo selawase dadi siji

Matursuwun gusti mpun maringi seng gemati
Nemu slirane ngobati ati kang sepi
Matur suwun gusti mpun maringi seng gemati
Yang pergi biarlah pergi ono koe seng ngancani

Koe seng paling ngerti marang kahanane ati
Aku mok semangati ngusap iluhku seng mbrebes mili

Pepujane ati kinaryo kembange wangi
Sabar sabarno momong aku
Mugo selawase dadi siji

Matursuwun gusti mpun maringi seng gemati
Nemu slirane ngobati ati kang sepi
Matur suwun gusti mpun maringi seng gemati
Yang pergi biarlah pergi ono koe seng ngancani

Matursuwun gusti mpun maringi seng gemati
Nemu slirane ngobati ati kang sepi
Matur suwun gusti mpun maringi seng gemati
Yang pergi biarlah pergi ono koe seng ngancani

Yang pergi biarlah pergi ono koe seng ngancani



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 97152
Bookmark and Share