AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Banyak orang tua dibuat pusing menghadapi tingkah laku anak-anaknya. Misalnya, karena suka merebut m ... Read More »
Published: Thu, 07 Sep 2023 - 11:21:42
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 2/99
Comments: 0/0
Lirik Lagu NEMEN (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu NEMEN (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu NEMEN (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

NEMEN
By: Denny Caknan Ft Gilga Sahid


Nanging ngopo, walesanmu neng aku
Kowe luwih milih dek'e
Kowe ninggal aku ninggal tatu
Kurang opo, nek ku mertahanke kowe
Kowe malah ngeboti liane

Kudune kowe ngerti
Tresnoku nomer siji
Penak'e leh mu blenjani janji
Kowe tego nglarani

Usahaku wes ra kurang kurang
Gematiku wes pol polan
Pas aku dolan jebul ketemu kowe neng dalan
Kowe konangan gendak'an

Ngomongo... jalokmu pie?
Tak turutane, tak usahakne
Aku ramasalah... yen kon berjuang dewe
Sing penting kowe bahagia endinge

Nanging ngopo, walesanmu neng aku
Kowe luwih milih dek'e
Kowe ninggal aku ninggal tatu
Kurang opo, aku mertahanke kowe
Kowe malah ngeboti liane

Huuuoo...
Pikiren bahagiamu, aku gampang

Ngomongo... jalokmu pie?
Tak turutane, tak usahakne
Haaaw...
Aku ramasalah... yen kon berjuang dewe
Sing penting kowe bahagia endinge

Nanging ngopo, walesanmu neng aku
Kowe luwih milih dek'e
Kowe ninggal aku ninggal tatu
Kurang opo, aku mertahanke kowe
Kowe malah ngeboti liane

Nanging ngopo, hooooo...
Walesanmu neng aku
Kowe luwih milih dek'e
Kowe ninggal aku ninggal tatu
Kurang opo, aku merjuangke kowe
Kowe malah ngeboti liane

Kowe malah milih wong kae
Jebul aku mbok anggep sepele



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 27381
Bookmark and Share