AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Sebuah gempa berkekuatan sekitar 8 skala richter terjadi di lepas pantai Jepang Sabtu pagi, kata ahl ... Read More »
Published: Thu, 23 Jan 2020 - 09:04:51
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/77
Comments: 0/0
Lirik Lagu MUNG SLIRAMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu MUNG SLIRAMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu MUNG SLIRAMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MUNG SLIRAMU


Sliramu rak yo kelingan
Janji tresno naliko semono
Sih kinasih tansah reruntungan
Koyo mimi lan mintuno

Sedino koyo setahun
Umpomo pisah klawan sliramu
Pancen ora ono caritane
pisah lahir lan batine

Wong ayu gantilaning atiku
Piya-piye aku manut sliramu
Yen pengin takon isi atiku
Kabeh mau yo mung kanggo sliramu

Wong ayu sinawang tambah ayu
Yen kelingan aku ra biso turu
Yen nganti lali janji-janjimu
Biso-biso awakku dadi kuru

Aku ora bakal lali
Rino wengi mung katon esemmu
Soyo suwe soyo ra mboseni
Yen aku nyawang sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 76414
Bookmark and Share