AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Sahabat Rasulullah, SAW pernah bersabda menggambarkan situasi kehidupan akhir zaman, "Dan bila engk ... Read More »
Published: Sat, 01 Feb 2020 - 06:05:17
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/70
Comments: 0/0
Lirik Lagu LUNTUR Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu LUNTUR Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu LUNTUR Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LUNTUR


Yen lunturo wenterane
Ora koyo yen luntur tresnane
Tekan tekane atine
Koyo-koyo mung sak sire dewe

Ora sembodo biyene
Saben dino mung tansah methuki
Saben kepethuk tembunge
Angrerepo dadiyo duweke

Ora maido, kolo mongso
Mung sok gawe gelo
Ewo semono, nganti biso
Anglunturke tresno

Ditambakno mrono mrene
Tiwas-tiwas ndedowo larane
Nanging tombo sejatine
Ora liyo mung awake dewe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 27065
Bookmark and Share