AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Siapakah J.K. Rowling? Dia adalah penulis novel Film Harry Potter. Sebelum novel pertamanya yang be ... Read More »
Published: Wed, 03 Jul 2019 - 14:54:52
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/144
Comments: 0/0
Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO TRESNO


Ora nyono ora ngiro
Yen to aku nduwe loro tresno
Saben dino mung kelingan
Yen to weruh atiku tratapan

Piye aku ra nelongso
Loro tresno wis mlebu ning dhodho
Tatu ora biso mari
Yen sliramu ra gelem nambani

Pancen aku wong ra duwe
Mung sarwo susah ing saben dinane
Aku mung biso tresnani
Nanging aku ra biso nduweni

Tak sanggane tak trimane
Loro tresno koyo ngene rasane
Sing tak pikir ra rumomngso
Mergo sak iki uripe wis mulyo
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 57276
Bookmark and Share