AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Kue lupis adalah salah satu jajanan tradisional Indonesia yang mungkin tidak banyak orang mengetahui ... Read More »
Published: Wed, 15 Jan 2020 - 11:48:04
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 2/158
Comments: 0/0
Lirik Lagu LORO ASMORO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu LORO ASMORO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu LORO ASMORO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO ASMORO (Duet)


Lk:
Aduh wong manis
Nalikane, sepisan ketemu
Eneng kono kae
Gawang–gawang, angel dilalekne

Pr:
Aduh wong bagus
Aku ugo, ora biso lali
Kangen ning atiku
Koyo-koyo, ngenteni tekomu

Lk:
Mugo mugo
Gusti tansah, hamarengno
Dadi srono
Usodo, loro asmoro

Pr:
Aku ngenteni
Mergo eling, mring janji-janjimu
Kapan, aku biso
Nambani roso kangenku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 93882
Bookmark and Share