AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Hari ini tanggal 1 September 2015, bertempat di Bundaharan RI, Monas dan Istana Negara puluhan ribu ... Read More »
Published: Sat, 14 Mar 2020 - 08:30:30
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/67
Comments: 0/0
Lirik Lagu LINGSIR WENGI Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu LINGSIR WENGI Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu LINGSIR WENGI Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LINGSIR WENGI


Lingsir wengi
Sepi durung, biso nendro
Kagudo
Mring wewayah, kang ngreridu ati

Kawitane
Mung sembrono, njur kulino
Ra ngiro
Yen bakal nu-wuhke tresno

Nanging duh tibane
Aku dewe kang nemahi
Nandang bronto kadung loro
Sambat-sambat sopo

Rino wengi
Sing tak puji, ojo lali
Janjine
Mugo biso tak ugemi



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 21376
Bookmark and Share