AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Begitu banyak kisah yang telah kita baca baik melalui tafsir Al Qur’an mau pun lewat hadist-h ... Read More »
Published: Thu, 06 Feb 2020 - 06:37:57
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/89
Comments: 0/0
Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LILO


Opo wis ora kelingan
Sumpah janjimu mung marang aku
Sineksen lintang rembulan
Jarene tresnamu, mung kanggo aku

Wis nganti telung ketigo
Nanging sliramu, ora kirim warto
Banjur saiki wis teko
Kowe malah, nggandeng priyo liyo

Ora nyono ora ngiro
Kowe medhot, taline asmoro
Tresnaku kang tulus suci
Ra mbok jogo, malah mbok blenjani

Opo pancen, wis nasibku
Kudu pisahan, karo sliramu
Najan abot jroning ati
Nanging aku, ra biso nduweni

Lilo atiku wis lilo
Nadyan batinku keloro-loro
Nanging aku ra kuwowo
Mergo aku, wis kebacut tresno



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 88810
Bookmark and Share