AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Lirik Lagu: KAPILUT Kalamun weruh sliramu Batin iki anane tansah rengu Roso tresno kang t ... Read More »
Published: Wed, 01 Apr 2020 - 07:34:53
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 2/163
Comments: 0/0
Lirik Lagu LELO LEDUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu LELO LEDUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu LELO LEDUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LELO LEDUNG


Tak lelo, lelo lelo ledung
Cep meneng, ojo pijer nangis
Anakku, sing ayu rupane
Yen nangis, ndak ilang ayune

Tak gadang, biso urip mulyo
Dadiyo, wanito utomo
Ngluhurke, asmane wong tuwo
Dadiyo, pandekare bongso

Wis cep menengo anakku
Kae, mbulane ndadari
Koyo, buto nggegilani
Lagi nggoleki cah nangis

Tak lelo, lelo lelo ledung
Cep meneng, anakku cah ayu
Tak emban, slendang batik kawung
Yen nangis, mundak ibu bingung



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 71137
Bookmark and Share