AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Inilah sosok seorang Ibu, setelah mengalami sakit akibat melahirkan normal ataupun luka operasi caes ... Read More »
Published: Sat, 08 Aug 2020 - 07:30:19
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/85
Comments: 0/0
Lirik Lagu LELEWAMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu LELEWAMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu LELEWAMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LELEWAMU


Ing rino kelawan wengi, sliramu
Amung nglelewo atiku
Gandes sak solah bawane, eseme
Soyo bebingung atiku

Tak rewangi nandang loro, tresnoku
Sopo kang biso ngreridu
Nora isuk nora sore, duh lae
Kelingan kebecikane

Bebasan munggaho gunung
Mudun jurang, bakal tak lakoni
Nadyan sak kedeping netro
Wus nambani, kangening atiku

Tak suwun marang sliramu, wong ayu
Gawe legane atiku
Nora mung jroning impenku, janjiku
Nyanding sliramu satuhu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 41497
Bookmark and Share