AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Mau tahu, mengapa Hari Ibu ditetapkan dan di peringati pada dan tiap tanggal 22 desember? Begini cer ... Read More »
Published: Mon, 18 May 2020 - 09:02:41
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/64
Comments: 0/0
Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LEGOWO By Sugeng Mc


Ojo nggudo
Wong saiki, wis dadi wong liyo
Nadyan biyen nate tresno
Ning nyatane, aku mbok tinggal lungo

Tak enteni
Sak wetoro, ra krungu kabare
Sajake wis ora bali
Aku lilo, legowo sak kabehe

Telulas tahun lawase
Nggonmu urip, bareng karo aku
Getun luntur katresnane
Ora nyono, kowe ngliyo ning mburiku

Sak pungkure
Sing tak jaluk, ojo nyedaki aku
Wis ra ono gunane
Tresno iki, larut katut banyu campur banyu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 96175
Bookmark and Share