AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Anda punya perusahaan? Ingin tahu cara jadi seorang pemimpin usaha anda agar sukses? Entah itu usaha ... Read More »
Published: Sun, 05 Apr 2020 - 12:27:00
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/82
Comments: 0/0
Lirik Lagu LAYANG KANGEN By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu LAYANG KANGEN By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu LAYANG KANGEN By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

LAYANG KANGEN By Didi Kempot


Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wes tak woco opo karepe atimu
Trenyuh ati iki, moco tulisanmu
ra kroso netes eluh neng pipiku

Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh, mergo kahananku
Cah ayu entenono tekaku

Ra maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo arep turu angel merem
Ra maido sopo wong sing ora trenyuh
Ra kepethuk sak wetoro pengen weruh

Percoyoo aku, kuatno atimu
Cah ayu, entenono tekaku

Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh mergo kahananku
Cah ayu entenono tekaku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 40175
Bookmark and Share