AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Jika melihat pada statistik tentang kemungkinan gangguan jiwa terutama depresi pada perempuan, maka ... Read More »
Published: Sun, 28 Apr 2024 - 18:29:40
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 3/256
Comments: 0/0
Lirik Lagu LAMUNAN (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu LAMUNAN (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu LAMUNAN (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

LAMUNAN
By: Wahyu F Giri


Sumribit angin ratri tansah angenteni
Setya najang telenging ati
Angen angen tumlawung suwung ing wengi sepi
Tansah angranti tekamu dhuh yayi

Wong ayu age nyedhak a ing sandhingku
Nyawang manising esemu
Gawe lerem e rasaku tentrem ing atiku
Haywa pegat tresnamu sayangku


Pindha samudra pasang kang tanpo wangenan
Tresnaku mring sliramu sayang
Cahyaning bulan kang sumunar abyor ing tawang
Yekti sliramu kang dadi lamunan

Wong ayu age nyedhak a ngekep ragaku
Sirnakna lara branta ing atiku
Amerga kabidhung wewayangmu ing pikirku
Haywa pegat tresnamu dhuh sayangku

Pindha samudra pasang kang tanpo wangenan
Tresnaku mring sliramu sayang
Cahyaning bulan kang sumunar abyor ing tawang
Yekti sliramu kang dadi lamunan

Yekti sliramu kang dadi lamunan



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 42145
Bookmark and Share