AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Mungkin anda adalah salah satu dari sekian orang yang memiliki problem dengan lingkaran hitam di sek ... Read More »
Published: Thu, 18 Jun 2020 - 00:22:20
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/66
Comments: 0/0
Lirik Lagu KUATNO AKU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu KUATNO AKU Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu KUATNO AKU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu :

KUATNO AKU
By: Denny Caknan Feat Ilux ID


Kowe sing biyen tau ning atiku
Sing tau gawe seneng uripku
Saiki wis lungo disanding wong liyo
Mergo ra ono restune wong tuo

Setiaku wis ra kurang kurang
Sayangku ning koe yo tenanan
Rasane a-bot nrimo kenyataan
Kepekso pisah mergo keadaan
Wis cukup aku sadar diri

Tak trimo karo gede ati
Gusti paringono kuat atiku iki
Kelangan wong sing paling tak sayangi

Gusti paringono terang dalan uripku
Nerimo kahanane koyo ngene akhire

Gusti kuatno aku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 68360
Bookmark and Share