AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Lirik Lagu: SIDO RONDO Biyen mulo, sliramu wis tak aturi Golek bojo, sing tresno welas seja ... Read More »
Published: Wed, 11 Jan 2023 - 05:25:26
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 2/85
Comments: 0/0
Lirik Lagu KLEBUS (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu KLEBUS (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu KLEBUS (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

KLEBUS
By: Guyon Waton


Dalane rame, atiku sepi
Angen-angen tresno, dibales tresno
Nyatane tresno dibales maturnuwun
Uwis nyaman, sempet sayang, kok malah ngilang

Meh lungo angel, bertahan loro
Nyobo selalu ono meski koe raono roso
Roso sing jebul tak rasakne dewe
Kebacut sayang ngek i harapan koe milih liyane

Langit e peteng, udane soyo deres klebus tekan atiku
Cedak e karo aku, nanging atimu dinggo wong liyo

Wis dalane, dadi pelarian
Dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan
Aku sing sayang, aku sing berjuang
Bagianmu koyo biasane, bagian sing nglarani aku wae

...

Langit e peteng, udane soyo deres klebus tekan atiku
Cedak e karo aku, nanging atimu dinggo wong liyo

Wis dalane, dadi pelarian
Dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan
Aku sing sayang, aku sing berjuang
Bagianmu koyo biasane, bagian sing nglarani

Wis dalane, dadi pelarian
Dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan
Aku sing sayang, aku sing berjuang
Bagianmu koyo biasane, bagian sing nglarani aku wae

Bagianmu koyo biasane, bagian sing nglarani aku wae




Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 82974
Bookmark and Share