AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Penyakit Keputihan merupakan masalah klasik bagi para kaum wanita. Namun jangan salah, jika tidak di ... Read More »
Published: Tue, 17 Mar 2020 - 06:55:25
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/61
Comments: 0/0
Lirik Lagu KALUNG EMAS By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu KALUNG EMAS By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu KALUNG EMAS By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

KALUNG EMAS By Didi Kempot


Kalung emas, sing ono gulumu
Saiki wis maleh dadi biru
Luntur koyo tresnamu
Luntur koyo a-timu
Saiki kowe lali karo aku

Kalung emas, sing mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yho mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo a-ku

Loro atiku, atiku ke loro loro
Rasane nganti tembus ing dodo

Nangisku iki, mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo to dosaku iki



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 30552
Bookmark and Share