AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Kita pasti sudah tidak asing lagi dengan bumbu dapur yang satu ini. Bumbu dapur yang bisa didapatkan ... Read More »
Published: Mon, 10 Feb 2020 - 13:19:57
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/358
Comments: 0/0
Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANJIKU (Duet)


Pr:
Sak umpomo, kakang dadi taman sari
Mesti wae, aku kang dadi kembange
Kembang melati, kang endah edi peni
Gawe tentrem, ati lahir lan bathine

Lk:
Sak umpomo, sliramu dadi rembulan
Mesti wae, pun kakang dadi lintange
Ing angkoso, wong loro podo guyonan
Gegojekan, andum talining katresnan

Pr:
Ning saiki, sliramu ono ning ngendi
Ning papan iki, jenengan nate janji
Sumpah janji, janji sehidup semati
Urip bareng, nganti tekan kaki nini

Lk:
Ora suwe, maneh aku enggal bali
Nganti mati, janjiku ra bakal lali
Duh wong ayu, sigarane roso jati
Ora liyo, sliramu si jantung hati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 75082
Bookmark and Share