AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Ngomong-ngomong soal surga, Ternyata ada lho.. Orang yang enggan masuk surga. Hehe... Ya.. Karena a ... Read More »
Published: Mon, 06 Jan 2020 - 10:55:08
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/119
Comments: 0/0
Lirik Lagu HANELONGSO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu HANELONGSO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu HANELONGSO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

HANELONGSO


Banget ora ngiro
Nelongso atiku
Sak rawuhe
Kang adoh papane

Pancen dipisahke
Dene penggawene
Kang tan sarju
Mung tansah antu-antu

Memanismu
Kang nyoto dadi atiku
Jo kuwatir
Nora kendat nggonku tansah mikir

Ojo hanelongso
Uripe manungso
Pasrah pesthi
Mring ngersaning Hyang Widi



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 41548
Bookmark and Share