AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Lirik Lagu: SIDO RONDO Biyen mulo, sliramu wis tak aturi Golek bojo, sing tresno welas seja ... Read More »
Published: Thu, 04 Jun 2020 - 09:33:48
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/71
Comments: 0/0
Lirik Lagu GAMBANG SULING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu GAMBANG SULING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu GAMBANG SULING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GAMBANG SULING


Gambang suling, kumandhang suarane
Thulat thulit, kepenak unine
Uuu.. Uuu.. Uuu.. nine
Mung.. nrenyuh ake
Ba.. reng lan kentrung
Ke.. tipung suling
Sigrak kendhangane

Gambang suling, kumandhang suarane
Thulat thulit, kepenak unine
Uuu.. Uuu.. Uuu.. nine
Mung.. nrenyuh ake
Ba.. reng lan kentrung
Ke.. tipung suling
Sigrak kendhangane



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 74126
Bookmark and Share