AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Lirik Lagu: RATAPAN SI BUTA (Duet) Lk: Peteng ndhedhet lelimengan Mbukak ati kang kebak p ... Read More »
Published: Sun, 19 Jan 2020 - 13:40:31
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/116
Comments: 0/0
Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

FOTOMU (Photomu)


Fotomu sing no hpku, wong ayu
Tak sawang rinten lan dalu
Andheng-andheng ning pilingan
Dipandeng so-yo tambah kelingan

Sopo wonge sing ora bingung, duh-aduh biyung
Ayune jan tumpuk undhung
Yen mesem anggeget lathi
Rino wengi mung tansah ngreridu ati

Rindu rindu yen aku rindu
Nyawang Potomu, nambahi kangenku
Tak sawang ambal ping sewu
Soyo kalem, nempel neng dadaku

Selalu terbayang-bayang, duh-aduh sayang
Aku kang nandang kasmaran
Jroning batin montang-manting
Mung sumelang, mbesuk yen ra biso nyanding



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 89220
Bookmark and Share