AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Lirik Lagu: MANIS (Duet) Lk: Manis dik, kowe pancen manis Tambah manis, yen kowe ora lami ... Read More »
Published: Sun, 26 Jan 2020 - 13:47:50
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/67
Comments: 0/0
Lirik Lagu CIDRO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu CIDRO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu CIDRO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

CIDRO By Didi Kempot


Wis sak mestine, ati iki nelongso
Wong sing tak tresnani, mblenjani janji
Opo ora eling, naliko semono
Kebak kembang, wangi jroning dodo

Kepiye maneh, iki pancen nasibku
Kudu nandang loro, koyo mengkene
Remuk ati iki, yen eling janjine
Ora ngiro, jebul lamis wae

Gek opo salah, awakku iki
Kowe nganti tego, mblenjani janji
Opo mergo, kahanan uripku iki
Mlarat bondo, seje karo uripmu

Aku nelongso, mergo kebacut tresno
Ora ngiro, saiki ne cidro



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 47165
Bookmark and Share