AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
USA atau Amerika Serikat (AS), telah menjadi satu-satunya negara yang dominan di muka bumi ini, sete ... Read More »
Published: Sun, 28 Aug 2022 - 19:58:00
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/76
Comments: 0/0
Lirik Lagu CIDRO 3 (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu CIDRO 3 (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu CIDRO 3 (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

CIDRO 3
By: Yeni Inka


Ora perpisahan sing dadi getuning ati
Nanging, nyapo mbiyen kowe tak senengi
Nyenengi sliramu gawe loro atiku
Getune nyapo mbiyen ketemu

Jare kowe wis ngukir jenengku
Mbok patri ning njero atimu
Yen eling mbiyen karo janjimu
Tresnomu mung siji yo aku

Ning ngopo saikine cidro
Kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo

Sopo wonge sing ra bakal tatu
Nyenengi wong koyo sliramu
Ngomong cinta, sayang mung ning aku
Janji setiyo sak umur uripmu

Ning ngopo sak ikine tego
Ning ngarep moto kowe nggandeng wong liyo

Ho-oh, ho-uh-oh, keiris atiku

Ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu
Mergo roso perihe ning njero dodoku
Gulone manis, isih manis madu
Mergane sing mbok iris atiku

Ora perpisahan sing dadi getuning ati
Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi
Nyenengi sliramu gawe loro atiku
Getune nyapo mbiyen ketemu

Sopo wonge sing ra bakal tatu
Nyenengi wong koyo sliramu
Ngomong cinta, sayang mung ning aku
Janji setiyo sak umur uripmu

Ning ngopo sak ikine tego
Ning ngarep moto kowe nggandeng wong liyo

Ho-oh, ho-uh-oh, keiris atiku

Ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu
Mergo roso perihe ning njero dodoku
Gulone manis, isih manis madu
Mergane sing mbok iris atiku

Ora perpisahan sing dadi getuning ati
Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi
Nyenengi sliramu gawe loro atiku
Getune nyapo mbiyen ketemu

Getune nyapo mbiyen ketemu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 92118
Bookmark and Share