AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Lirik Lagu: LATHI By Weird Genius Feat Sara I was born a fool Broken all the rules Seein ... Read More »
Published: Sun, 28 Aug 2022 - 06:54:49
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/82
Comments: 0/0
Lirik Lagu CIDRO 2 (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu CIDRO 2 (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu CIDRO 2 (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

CIDRO 2
By: Woro Widowati


Durung nganti garing
Tatu sing ning atiku
Tego-tegone sliramu
Nambahi loro batinku

Aku ora percoyo
Nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto
Yen sliramu kuwi cidro

Panas-panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging sih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo, awakku sing kudu lungo
Timbang batinku leloro-loro
Ra bakal awakku iki
Bali nemoni sliramu

Lilo, awakku iki wis lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Aku ora percoyo
Nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto
Yen sliramu kuwi cidro

Panas-panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging sih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo, awakku sing kudu lungo
Timbang batinku leloro-loro
Ra bakal awakku iki
Bali nemoni sliramu

Lilo, awakku iki wis lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Lungo, awakku sing kudu lungo
Timbang batinku leloro-loro
Ra bakal awakku iki
Bali nemoni sliramu

Lilo, awakku iki wis lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 99588
Bookmark and Share